caixa popular

En directe l'Encontre Dolorós de la Mare de Déu amb Jesús Natzaré a Torrent

Viu en directe una de les cites més esperades de la Setmana Santa de Torrent

30/03/2018 -

Torrent es troba en plena Setmana Santa amb una intensa programació cada dia. Aquest divendres podràs viure en directe l’Encontre Dolorós de la Mare de Déu amb Jesús Natzaré a través del nostre mitjà de comunicació.

EncontreDoloros4En aquest esdeveniment, participen el total de les 18 germandats de la ciutat torrentina . Totes elles es concentraran en les parròquies de l’Asunción de La nostra Senyora i en la Parròquia de La nostra Senyora de Muntanya Sión. Cada germandat ocuparà l’espai assignat per viure en directe l’encontre dolorós de Jesús Natzaré amb La nostra Senyora dels Dolors, posteriorment es viurà l’exercici del Sant Viacrucis.

La Setmana Santa de Torrent encara la seua recta final amb la celebració de l’Encontre Dolorós que ha tingut lloc este matí de Divendres Sant. Les díhuit germandats han participat en la plaça Major en l’Encontre i en el rés del viacrucis. Al migdia, han tingut lloc a més altres actes com la Trencà de l’Hora i el trasllat de la germandat del Diví Costat de Crist. A la nit, les confraries participaran en la processó general del Sant Soterrar que està previst que isca les 20 hores de la casa museu de la Setmana Santa.

Una vegada finalitzat l’encontre, totes les germandats amb la Reina de l’Encontre i les seues Cambreres desfilaran pels principals carrers de Torrent. Sens dubte, un dels actes més especials que podràs seguir en directe amb València Extra.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC