25n
25N
25N

En Directe des de la Plaça de l'Ajuntament de València: Record a les víctimes de la Covid-19

La capital del Túria rendirà un homenatge a les víctimes de la covid-19 i els serveis essencials de la ciutat amb un concert de l’Orquestra de València i un castell

Carles Desfilis

En Directe des de la Plaça de l'Ajuntament de València: Record a les víctimes de la Covid-19
23/07/2020 -

La ciutat de València rendeix un sentit record a les víctimes de la covid-19 i un homenatge a tots els serveis essencials que s’han bolcat de ple en aquesta crisi. Des de la Plaça de l’Ajuntament de València que afronta les seues últimes obres de conversió en zona de vianants, es realitzarà un homenatge que comptarà amb l’Orquestra de València i amb un castell des de diferents punts de la ciutat. En total, seran set trets que es llançaran des de la plaça de l’Ajuntament i altres 39 des de diferents punts del terme municipal, que seran a càrrec de les empreses pirotècniques Caballer FX, Germans Caballer i Vulcà.

L’acte formal començarà a les 21.30 hores a la plaça de l’Ajuntament, conduït per la periodista Clara Marzà, i restringit ateses les normes de seguretat en vigor. L’homenatge s’iniciarà amb la intervenció del rapsode valencià Vicent Camps (membre del Gabinet Municipal de Normalització Lingüística), qui recitarà el poema «Cant de primavera», del poeta valencià Marc Granell (del llibre «Fira desolada»). La lectura dels versos donarà pas al concert de l’Orquestra de València que, sota la batuta del seu director titular, Ramón Tèbar, oferirà un repertori amb peces de Mahler, Verdi, Bizet, Mascagni, Elgar i Barber. El programa inclou obres com l’Adagietto de la Simfonia núm. 5 de Gustav Mahler; o la Sentimental Sarabande de la “Simfonia Simple” de Benjamí Britten. A més, la soprano Carmen Avivar, cantant solista del Cor de la Generalitat, interpretarà el Cant dels Ocells, popularitzada per Pau Casals, i l’Ocell María de l’òpera Otello de Verdi. El director de l’OV, Ramón Tébar, participa en la cerimònia de manera totalment desinteressada.

Segueix en directe l’acte des d’aquest diari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + cinc =

torrent