caixa popular

Viu en directe l'Encontre Gloriós de Torrent

Connectem en directe amb una de les cites més esperades de la Setmana Santa de Torrent

01/04/2018 -

Hui vivim en directe el Diumenge de Resurrecció a Torrent. En aquesta jornada, celebrem l’Encontre Gloriós que podrem seguir en directe a través del nostre mitjà de comunicació.

En la Parròquia de Nostra Senyora de Montsió es concentraran les següents Germandats: Set Paraules, Diví Costat de Crist, Devallament de la Creu, Prendiment de Jesús, Negacions de Pere, Santa Faç, Sant Sopar i Mare de Déu dels Dolors amb el festeig de la Reina en processó per Frare Lluís Amigó, Plaça Major (encontre). Presidix el Rector de Nostra Senyora de Montsió.

En la Parròquia de l’Assumpció de Nostra Senyora es concentraran les següents Germandats: Ecce Homo, Oració de l’Hort, Sant Sepulcre, Jesús de Medinaceli, Jesús davant del Sanedrí, Crucifixió del Senyor, Jesús Natzaré, Flagel·lació del Senyor, Vera Creu i Crist Ressuscitat, presidix el Rector de l’Assumpció de Nostra Senyora per a eixir en processó per Sant Joan de Ribera, Sant Doménech, Campoamor, Hernán Cortés, Mestre Giner, Plaça Major, (encontre).

Els festejos anteriorment assenyalats es concentraran en la Plaça Major on tindrà lloc l’Encontre Gloriós de Crist Ressuscitat amb la Mare de Déu. Acabat l’encontre es desfilarà pel carrer de l’Església cap a la Parròquia de l’Assumpció de Nostra Senyora, on se celebrarà l’Eucaristia.

Acabada l’Eucaristia, totes les Germandats (per ordre cronològic), Reina de l’Encontre amb la seua Germandat i la Germandat de la Mare de Déu acompanyaran la imatge de la Mare de Déu de la Ressurrecció fins a la seua Parròquia, on la Reina de l’Encontre realitzarà una acció de gràcies a la Mare de Déu.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC