La Cremà de les Falles 2019 en directe

A la una de la matinada serà la cremà de la Falla Municipal 2019

La Cremà de les Falles 2019 en directe
19/03/2019 -

Si no et funciona aquest direct en el teu navegador pots provar este directo de la Cremà

Les flames de la cremà posen el fermall d’or a les Falles 2019, marcades per dies intensos de festa, cultura i tradició valenciana. És l’últim gran acte esperat, i milers de valencians i valencianes es concentren per a gaudir d’un moment màgic, que també marca l’inici d’una nova etapa fallera. Un moment que, a més, viurem en directe des de València Extra.

A les 22.00 hores, serà el moment de la cremà de totes les falles infantils de València. Per descomptat, la Falla Infantil del Primer Premi de la Secció Especial retarda la seua cremà fins a les 22.30 hores. Com no podia ser d’una altra manera, l’última falla infantil a cremar sota les flames del foc serà la Falla Municipal Infantil 2019, sota l’atenta mirada de la Fallera Major Infantil de València 2019, Sara Larrazábal, que estarà acompanyada de la seua Cort d’Honor.

Ja a les 00.00 hores arribarà el torn de tots els monuments grans. La Falla del Primer Premi de Secció Especial de les Falles 2019 cremarà a les 00.30 hores. Finalment, tornarem a connectar amb la Plaça de l’Ajuntament per a gaudir de la Cremà de la Falla Municipal 2019, que després d’un espectacular castell de focs artificials, començarà a desaparéixer sota les flames a la 1.00 hores, també comptant amb la presència de Marina Civera, Fallera Major de València, i la seua Cort d’Honor. Les Falles 2019 arriben a la seua fi, però València ja comença a treballar per a les Falles 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 16 =

Festes Torrent 2019
Festes Aldaia