caixa popular

Diputats, alcaldes i regidors s’adhereixen a la Crida pel Finançament Valencià

Diputats, alcaldes i regidors s’adhereixen a la Crida pel Finançament Valencià
26/05/2017 -

Més de 65 entitats, un centenar de càrrecs electes i representants de la societat civil valenciana signen la Crida pel Finançament Valencià. Formen part de la llista nombrosos càrrecs institucionals de les Corts Valencianes, ajuntaments, diputacions, Parlament Europeu i dels partits polítics valencians. A més, més d’un miler de persones a títol individual han subscrit la Crida, en un llistat que arriba vora les 1.500 adhesions en una setmana de funcionament.

La Crida pel Finançament Valencià té com objectius el rebuig als Pressupostos Generals de l’Estat presentats pel Govern espanyol, així com denunciar l’espoli sostingut que sofreix el poble valencià. D’aquesta manera, la Crida ha organitzat una manifestació el pròxim 10 de juny a València, amb el lema “Contra els pressupostos Generals de l’Estat, no a l’espoli. Volem les claus de la caixa! La mobilització eixirà a les 18 hores des del Parterre i finalitzarà a la Plaça del Ajuntament.

La manifestació s’emmarca dintre de nombroses accions que s’esdevindran en els pròxims dies en diverses localitats valencianes. A més, s’hi estan organitzant nuclis locals per donar suport a la mobilització en municipis com ara Castelló, Alacant, Elx, Alcoi o la pròpia ciutat de València.

La Crida pel Finançament Valencià pretén donar continuïtat a les mobilitzacions més enllà de la manifestació del 10 de juny, mentre es mantinga la situació d’espoli i de discriminació envers el poble valencià.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − setze =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris