25n
25N
25N

Els diputats del PSPV donen 25.000 euros de les seues nòmines per a lluitar contra els efectes de la COVID-19

Els diputats del PSPV donen 25.000 euros de les seues nòmines per a lluitar contra els efectes de la COVID-19
11/07/2020 -

Els diputats i diputades del PSPV-PSOE en Les Corts han donat al voltant de 25.000 euros per a la lluita contra la crisi sanitària i social del coronavirus i per a finançar projectes d’investigació sobre el virus.

Tal com es van comprometre a l’inici de la crisi per la pandèmia, els parlamentaris socialistes han destinat la part corresponent del seu sou a la indemnització per l’exercici del seu càrrec durant l’estat d’alarma a finançar projectes d’investigació sobre el coronavirus, així com a iniciatives per a pal·liar els greus efectes socials que ha provocat la pandèmia a la Comunitat Valenciana, ha explicat la formació en un comunicat.

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, ha assenyalat que aquesta crisi “ens ha colpejat a tots i totes, cadascun en la mesura de les nostres responsabilitats i circumstàncies, i estem concernits en l’eixida d’aquesta crisi”.

En aquest sentit, ha defensat que, com a diputats, tenen “la responsabilitat d’aportar solucions en el marc de l’acord polític”. “Però també podem aportar part del nostre salari a col·laborar en les iniciatives que s’estan desenvolupant per a combatre els efectes del coronavirus, tant des del punt de vista sanitari com social”, ha valorat.

Amb l’objectiu d’arribar a més iniciatives, la quantia que han destinat s’ha dividit en dos. La primera aportació, de 10.508,92 euros, es va ingressar en el compte habilitat pel PSOE per a sufragar projectes d’investigació de l’Institut de Salut Carlos III sobre el coronavirus i els efectes que provoca la malaltia.

La segona s’ha destinat a la línia de donacions habilitada per la Generalitat Valenciana. Concretament, s’han ingressat 14.539,21 euros en el compte públic que va obrir el Govern valencià per a canalitzar les iniciatives de particulars i empreses que han manifestat la seua voluntat de col·laborar amb aportacions econòmiques per a lluitar contra la COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =