25n
25N
25N

El diputat de Cultura de la Diputació de València visita Catarroja pel futur Museu de l'Etnologia

El diputat de Cultura de la Diputació de València visita Catarroja pel futur Museu de l'Etnologia
29/10/2019 -

El diputat provincial de Cultura, Xavi Rius, s’ha reunit aquest dimarts a Catarroja amb l’alcalde, Jesús Monzó, i la regidora de Cultura i diputada provincial, Dolors Gimeno, per a posar les bases del que serà el futur museu d’etnologia del Port de Catarroja. Es tracta d’un projecte conjunt entre la Diputació i el consistori que encara ja la seua fase final.

En concret, el projecte consisteix de l’adequació de dues barraques situades al costat de l’actual escola de capatassos que seran rehabilitades amb fons de la Diputació de València. L’objectiu és generar nous espais oberts a la ciutadania perquè puguen conéixer més de prop les tradicions i costums valencians d’una zona rica en espais naturals i en la tradició agrícola vinculada al Parc Natural de l’Albufera.

Una vegada posades les bases i després d’escometre, des de totes dues administracions, els informes tècnics adequats, es procedirà al treball de rehabilitació. Segons les dades que manegen els tècnics, s’espera que a la fi de 2020 el projecte estiga finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =

caixaontinyent
ruta massamagrell