25n
25N
25N

La diputada Dolors Gimeno visita Castelló per conéixer els projectes de Normalització Lingüística

La diputada provincial s’ha reunit amb l’alcalde de Castelló, Oscar Noguera i amb la regidora de Cultura, Núria Gregori

La diputada Dolors Gimeno visita Castelló per conéixer els projectes de Normalització Lingüística
23/10/2020 -

La diputada de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno, s’ha reunit amb l’alcalde de Castelló, Oscar Noguera i amb la regidora de Cultura, Núria Gregori per conéixer els resultats del Pla de Normalització Lingüística subvencionada des de la Diputació en 2019.

L’alcalde Òscar Noguera ha explicat que han contractat a un tècnic durant sis mesos que ha realitzat el Pla de Normalització “amb accions concretes com la revisió, la senyalística municipal, la realització de cursos per al personal de l’administració i la realització d’un Pla de Normalització per a les falles”.

La diputada de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno, ha valorat la tasca realitzada des del municipi de la Ribera i ha manifestat que “ens agrada molt comprovar des de la Diputació com els diners de totes i tots van als pobles i s’inverteixen d’una manera molt efectiva, com és el cas de Castelló que ha fet una gran feina”.

Mobilitat Sostenible

Acabada la reunió, l’alcalde Òscar Noguera ha mostrat a la diputada, responsable també de l’àrea de Mobilitat Sostenible, els projectes que des del poble s’han executat per aconseguir millorar la mobilitat a peu i en bicicleta, i la reforma de la biblioteca, ubicada en l’edifici de l’antic Sindicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 4 =