caixa popular

La Diputació de València insta a la FEMP a sumar-se a la seua demanda per a poder gestionar els seus fons europeus

Bartolomé Nofuentes: “som les institucions intermèdies les que tenim una millor posició per a conèixer les necessitats i els projectes més adequats per a desenvolupar”

La Diputació de València insta a la FEMP a sumar-se a la seua demanda per a poder gestionar els seus fons europeus
03/04/2018 -

El diputat provincial de Projectes Europeus de la Diputació de València, Bartolomé Nofuentes, ha aprofitat la seua participació en la “Jornada de finançament europeu per a comerciants i consumidors” per a instar a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) al fet que se sume a la seua petició davant el Comité de les Regions perquè es permeta als governs intermedis gestionar fons europeus.

Una demanda que tant des de l’àrea de Projectes Europeus com des de l’associació Paternalia, de la qual és secretari general, Nofuentes ha fet pròpia, conscient de la importància que “els governs intermedis no solament puguen gestionar els fons, sinó també estar en la taula de treball per a definir-los”.

Així ho va exposar recentment davant el Comité de les Regions, durant la jornada celebrada per la Confederació Europea d’Autoritats Locals Intermèdies, CEPLI en les seues sigles en francés.

En aquesta ocasió, el diputat ha volgut sumar forces i ha assenyalat que “és important que treballem de manera conjunta per a demostrar a Europa que som les institucions intermèdies, les més properes a la ciutadania, les que tenim una millor posició per a conéixer les necessitats i els projectes més adequats per a desenvolupar”.

D’altra banda, Nofuentes també ha parlat de les diferents línies de finançament que la Unió Europea ofereix per a consumidors i comerciants, posant l’accent que “hem de mirar a Europa i aprofitar les infinites possibilitats que ens ofereix”.

En la jornada, emmarcada dins de la Startup Europe Week, també han participat Rosa Huguet, presidenta de la Comissió de Consum i Comerç de la FEMP, Óscar Eguizábal, coordinador de fons FEDER, Estratègia IDAE i DUSI, Vicente Inglada, secretari de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris