25n
25N
25N

La Diputació forma en Igualtat a 60 treballadores i treballadors dels ajuntaments de la província

El curs dirigit al personal de l’administració local, dins de l’itinerari formatiu de la corporació, ha rebut un total de 310 sol·licituds: 167 per a la versió en castellà i 143 en valencià

La Diputació forma en Igualtat a 60 treballadores i treballadors dels ajuntaments de la província
21/05/2019 -

La Diputació de València, a través de les àrees de Formació i Igualtat, posa en marxa la segona edició del curs ‘Formació bàsica en Igualtat’, un itinerari formatiu que té com a objectiu sensibilitzar als tècnics i al personal dels ajuntaments i l’administració local sobre el valor social de la Igualtat i promoure que els professionals incorporen la perspectiva de gènere en les seues activitats laborals.

El curs té una durada de 20 hores i modalitat online, i inclou cinc mòduls de continguts entre els quals destaquen els orígens de la Igualtat i la relació d’aquesta amb l’educació, el treball i la comunicació, així com un mòdul específic de violència de gènere.

Aquesta edició incorpora a personal d’ajuntaments i altres institucions dependents de la corporació provincial com l’Hospital General de València, característica que possibilita una àmplia varietat de perfils professionals, des de personal de serveis socials fins a matrones i zeladors.

Enguany es preveu realitzar quatre edicions d’aquest curs formatiu, dos en valencià i dos en castellà. El curs actual, que ja ha començat, compta amb 60 persones admeses, del total de 310 sol·licituds, 167 per a la versió en castellà i 143 en valencià.

Una altra de les formacions més esperades de l’àrea d’Igualtat de la corporació són els cursos de formació per a agents de la policia local en matèria de violència de gènere, organitzats en col·laboració amb l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE). Després de l’estiu s’iniciaran dues noves edicions d’aquest curs que podran realitzar aquells municipis adscrits a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere creada per la Diputació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × dos =

museo prehistoria