25n
25N
25N

La Diputació crea eines d'aprenentatge del vocabulari de la Pasqua

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València crea unes postals amb el vocabulari de la Setmana Santa i la Pasqua per aprendre’n en temps de confinament

La Diputació crea eines d'aprenentatge del vocabulari de la Pasqua
08/04/2020 -

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha creat el vocabulari de la Setmana Santa i la Pasqua en format de postals per seguir aprenent en temps de confinament, que seran difoses en les xarxes socials, segons ha explicat la diputada de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno.

Sota el títol de «Les paraules del dol i l’alegria» les postals difonen les principals paraules del cicle de la Passió i les següents vinculades a l’alegria dels dies de Pasqua.

Les postals contenen una imatge representativa i un text d’un gran autor valencià que narra una vivència relacionada amb el terme. Així, començant amb ‘Diumenge de rams’ i el fragment de L’ullal de Martí Domínguez Barberà, passant per Jaume Fàbrega i la descripció del dolcíssim ‘arnadí’ en Cuina i cultura del gust al País Valencià; Carme Miquel parlant de les ‘processons’ en La mel i la fel o Bernat Capó, que ens conta el ritu de ‘la salpassa’ en Costumari Valencià, la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ens acostarà paraules que ens vinculen tant a la nostra tradició com a la nostra literatura.

A més de les xarxes socials de la Diputació de Valènca en Facebook, Twitter i Instagram, À Punt, amb qui col·labora durant el confinament, difondrà també les postals del vocabulari de les paraules del dol i l’alegria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + tres =