25n
25N
25N

La Diputació amplia fins a l'1 de juliol el període de pagament d'impostos i allarga el de l'IBI

28/05/2020 -

Davant la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 i el decret de l’estat d’alarma del Govern d’Espanya, la Diputació de València amplia fins al pròxim 1 de juliol el període de pagament en voluntària de la recaptació de l’impost de vehicles (IVTM) i guals i la taxa de fem i que en el cas de Gandia finalitzava el 4 de maig.

El regidor delegat d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori ha explicat que “La raó per la qual alguns ciutadans han rebut notificacions sobre períodes de pagaments del 4 de maig, és que van ser enviades per la Diputació amb anterioritat a l’estat d’alarma, de manera que ara, els que no el tinguen domiciliat, tornaran a rebre els rebuts amb el nou termini de pagament actualitzat a l’1 de juliol” i recordat que els rebuts domiciliats també seran carregats l’últim dia de pagament voluntari, és a dir el pròxim 1 de juliol.

Així mateix, en el cas d’IBI i IAE també s’allarguen els terminis. En concret el nou calendari per als rebuts sense domiciliació comença l’1 d’octubre i finalitza l’1 de desembre mentre que els domiciliats es carregaran en dos terminis: l’1 d’octubre i el 2 de novembre.

Finalment, l’edil ha volgut agrair a la Diputació de València i al Diputat d’Hisenda i regidor de l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, que “haja tornat a demostrar que la Diputació és un ens proper a la ciutadania que ha escoltat les peticions de molts ajuntaments com el de Gandia que van sol·licitar aquesta mesura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + onze =