25n
25N
25N

La Diputació posa en marxa accions per a "visibilitzar a la dona en el món rural"

La Diputació posa en marxa accions per a "visibilitzar a la dona en el món rural"
06/03/2020 -

La Diputació de València ha posat en marxa una sèrie d’accions que pretenen “fer un pas més en la seua aposta pel suport i la defensa de les dones en el medi rural”.

A partir d’aquesta setmana, la diputada d’Igualtat, Eli García, es disposa a visitar diversos punts de la província per a “donar a conéixer un ambiciós projecte de reconeixement a les dones que formen part d’aquest col·lectiu”.

La iniciativa de la corporació provincial, que es desenvoluparà per comarques, consisteix a instar al nombre més gran possible de municipis de l’àmbit rural perquè proposen a una dona que haja destacat en un sector en concret.

Així, el projecte en cada comarca culminarà amb la celebració d’un gran acte públic de reconeixement, en el qual totes elles rebran un premi per part de la Diputació. Per a això es realitzaran una sèrie de trobades en diferents localitats amb representants tant dels ajuntaments com de dones del teixit associatiu, per a aprofitar i donar a conéixer la idea.

“L’objectiu final del projecte és donar visibilitat a la dona en el medi rural, que totes aquelles dones que han trencat estereotips siguen reconegudes de manera pública. Per a això, la Diputació està disposada a acostar-se fins als diferents pobles i llogarets per a oferir el nostre suport i donar a conéixer de primera mà aquesta iniciativa”, explica, en un comunicat, Eli García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =

bombers
CCCC
bombers