25n
25N
25N

La Diputació i la Universitat avancen en l'impuls d'emprenedors locals

El vicepresident Carlos Fernández Bielsa participa en les jornades ‘Transformació digital i Economia col·laborativa’ organitzades per la UV en el marc del projecte conjunt ‘Empresocial’

La Diputació i la Universitat avancen en l'impuls d'emprenedors locals
07/11/2019 -

La Diputació i la Universitat de València mantenen la seua col·laboració en diferents projectes i programes formatius, entre ells la iniciativa ‘Empresocial’, una aula d’emprenedoria en economia sostenible que dóna lloc a jornades, xarrades i tallers que donen resposta al “repte conjunt d’incentivar l’emprenedoria social en l’àmbit local”, segons explica el vicepresident i diputat de Cooperació, Coordinació Institucional i Cohesió Territorial, Carlos Fernández Bielsa.

Bielsa ha sigut el representant de la Diputació en l’acte organitzat aquest dimecres per la Universitat amb motiu de l’obertura de les jornades ‘Transformació digital i Economia col·laborativa’, en el marc de les activitats impulsades per ‘Empresocial’. “Hem posat tota l’obstinació a programar aquest tipus de jornades formatives i de diàleg per facilitar els primers passos als qui decidisquen portar avant els seus propis projectes des de l’àmbit local”, ha afegit el diputat Carlos Fernández Bielsa.

Les jornades, d’àmbit internacional, es desenvolupen entre aquest dimecres i el divendres 8 de novembre a la Sala de Juntes del Rectorat de la Universitat, dins del projecte d’investigació sobre sostenibilitat en nous models d’empresa i negoci. El programa inclou, en la jornada inaugural, un taller sobre cooperatives d’emprenedors amb l’anàlisi d’experts jurídics.

També este dimecres s’abordaran els aspectes tècnics i aplicacions de la tecnologia ‘blockchain’ o cadena de blocs, amb temes curiosos relacionats com la creació de monedes virtuals, els contractes intel·ligents i la seua potencial utilitat per a l’emprenedoria social.

Per a dijous i divendres queden altres assumptes com el de les cooperatives agroalimentàries i les iniciatives de gestió comuna en el marc de la nova llei de febrer d’aquest mateix any; la transformació digital en l’àmbit cooperatiu; i els usos innovadors de l’habitatge, partint d’una ponència general en la qual s’analitzaran les polítiques públiques en matèria de turisme de plataforma i ‘cohousing’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus
el puig