25n
25N
25N

La Diputació s’interessa pel model urbà sostenible de Gandia

La Diputació s’interessa pel model urbà sostenible de Gandia
01/10/2020 -

La diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, acompanyada del vicealcalde i regidor delegat d’Urbanisme, Josep Alandete, i l’edil delegada de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, va visitar ahir la primera fase de l’adequació urbana al parc Ausiàs March, amb un pressupost d’adjudicació de 316.000 €, finançada al 100 % per la Diputació de València a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles.

El vicealcalde Josep Alandete destaca la primera fase de l’actuació de millora urbana al parc Ausiàs March que connecta la ciutat amb el barri de sant Enric i el passeig del Serpis, i que serà un dels itineraris, a peu o en bici, a l’hospital nou. La futura adequació i ampliació del pont nou també completarà l’altra ruta sostenible cap al centre sanitari.

Connectar en bici la platja i la Marjal

D’altra banda, la diputada Dolors Gimeno també va visitar l’Auir, on el director general de Medi Natural de l’àrea de Gestió Responsable del Territori, Daniel Muñoz, li va mostrar sobre el terreny el projecte que el seu departament està redactant i que consisteix en”connectar el carril bici de la platja, donant-li continuïtat a través de la Marjal de la Safor amb els pobles de Xeraco i Xeresa. El projecte modificarà un poc l’estructura del carrer Ribera Baixa amb la creació de carril bici i passeig arbrat, que també continuarà el famós passeig dels Eucaliptus”, va explicar Muñoz.

Per la seua banda, Gimeno va assegurar que des de l’àrea de Mobilitat Sostenible de la Diputació de València “sempre ens agrada conéixer aquests projectes per a tindre’ls en compte a efectes de possibles inversions que puguem fer-hi o d’acords als quals arribem amb la Generalitat per a escometre aquests tipus d’actuacions, a banda de les subvencions que puguem aportar-hi”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 6 =

bombers
Valencia activa