caixa popular

La Diputació es reuneix amb els socis europeus d'un projecte de formació en empreses de 7 països

El diputat Bartolomé Nofuentes assegura que la institució “seguirà recolzant als emprenedors, sobretot en iniciatives que estrenyen llaços amb Europa i cerquen recuperar el teixit empresarial”

La Diputació es reuneix amb els socis europeus d'un projecte de formació en empreses de 7 països
03/03/2018 -

La Diputació de València ha acollit en la seua seu central la reunió de treball dels socis europeus del projecte ‘Level-up! Workplace Tutor goes Europe’. La iniciativa consisteix en la creació i desenvolupament d’un curs per al personal EFP, els responsables de la formació dels treballadors dins d’una empresa. Una figura menys estesa a Espanya que en la resta de països veïns. Per al diputat provincial de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, “és important dotar als nostres emprenedors d’eines per a millorar i, també, per a tendir ponts amb Europa”.

Un dels objectius d’aquests cursos és avançar en la qualificació dels anomenats ‘formador de formadors’. Una altra fi és crear un diàleg a nivell europeu, on les diferents parts interessades debaten sobre l’actual política europea entorn al personal EFP. Per a açò es va a dur a terme, a més del curs de formació ‘European Workplace Tutor’, un fòrum per a analitzar les polítiques relacionades amb el tema, així com altres aspectes relacionats amb el món laboral, com la desocupació juvenil.

El diputat Bartolomé Nofuentes ha valorat positivament la iniciativa. i ha assegurat que la Diputació “va a seguir recolzant totes les iniciatives que cerquen recuperar el teixit empresarial i fomenten la formació i el debat, també a Europa”.

El projecte està format per vuit socis de set països: IG Metall i BFW (Alemanya), Fundació Pascual Tomás i el IFES (Espanya), Salpaus (Finlàndia), Noreside Resource Centre LTD (Irlanda), ISQ (Portugal), Die Berater (Àustria) i Corvinus University Budapest (Hongria).

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018