25n
25N
25N

Diputació incorporarà un nou carril bici a la CV-339 que uneix Llíria amb Alcubles

El nou ciclovial complementarà l’ampliació i millora de la seguretat vial i donarà accés directe al Camí de La Iessa

Diputació incorporarà un nou carril bici a la CV-339 que uneix Llíria amb Alcubles
04/02/2021 -

La petició que des de la regidoria de Mobilitat Sostenible es va fer en l’àrea de Carreteres de la Diputació Provincial de València ha sigut atesa en pro de millorar la circulació de bicicletes.

Segons ha explicat el regidor de l’àrea de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Llíria, Paco Garcia Latorre, el consistori, davant la imminent ampliació de la carretera CV-339 de Llíria a Alcubles en el seu primer tram (des de l’autovia CV-35 fins a la Cooperativa Vinícola), va sol·licitar que es fera un estudi sobre la possibilitat de tindre un accés directe al Camí de La Iessa, sobretot pel perill dels girs a este camí des de la CV-339 i la gran afluència de ciclistes que discorren per ell.

Inicialment, el projecte que volia executar la Diputació de València només contemplava la construcció d’un únic carril bici en la CV-339, en el marge dret de la direcció a Alcubles. Fet que no permetia accedir en condicions òptimes al Camí de La Iessa als ciclistes que circulen assíduament per este vial.

Ara, apunta Garcia, amb la petició feta pel consistori i estimada per la Diputació, “la CV-339 comptarà amb un segon carril en el marge esquerre fins a l’entrada del camí de La Iessa, fet que millorarà considerablement la seguretat viària dels ciclistes i la mobilitat cap a esta via municipal”.

Este nou carril, que comptarà amb una amplària de 3 metres, també connectarà amb el carril bici existent en l’autovia CV-35, sense necessitat de circular per la CV-339. D’esta manera es proposa facilitar la connexió amb la xarxa comarcal ja executada per la Conselleria d’Infraestructures i, també, amb la que vol construir la Diputació de València en la carretera d’Alcubles.

Des del Consistori de Llíria s’agraïx l’atenció i receptivitat que l’àrea de carreteres provincial ha tingut en el municipi de Llíria per a donar solució efectiva a esta problemàtica plantejada, amb la incorporació d’un nou espai de circulació per a les bicis, tan demandat i utilitzat pels usuaris de la comarca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − sis =