caixa popular

La Diputació aferma la seua aposta per la retenció del talent amb la creació d’una xarxa provincial

La Diputació aferma la seua aposta per la retenció del talent amb la creació d’una xarxa provincial
10/07/2018 -

La Diputació de València impulsa la Xarxa Valenciana per a la Retenció del Talent, un projecte plantejat des de l’àrea de Projectes Europeus dirigida per Bartolomé Nofuentes que pretén crear una plataforma unificada d’oportunitats laborals per als i les joves valencians en la qual s’impliquen els municipis, les institucions i el sector privat, amb l’objectiu de retenir el talent jove en la província.

Aquest programa naix com a resposta a la dificultat que troben molts joves quan pretenen accedir a ofertes laborals o beques, a causa de la falta d’una plataforma estable que coordine tots els agents demandants de talent. La futura Xarxa Valenciana per a la Retenció del Talent pretén, per tant, definir amb claredat les actuacions en matèria de retenció del talent de la pròpia corporació, així com d’altres agents socials, ajuntaments, empreses privades o institucions europees.

El programa ja ha aprovat el seu reglament provisional en ple i està previst que la xarxa es materialitze després d’aquest estiu. Els municipis valencians d’Almussafes, Sagunt, Requena, Canals, Quart, Manises o Silla ja han mostrat el seu interès a adherir-se a la xarxa a fi de compartir sinergies i bones pràctiques en les seues pròpies polítiques de retenció del talent. Altres institucions com l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), així com l’Ajuntament de València, també han acollit positivament la proposta de la corporació. A fi que la plataforma siga efectiva, la xarxa es coordinarà amb les polítiques d’ocupació del SERVEF.

Des de la Diputació de València s’ha potenciat durant la present legislatura el programa de Gestió del Talent, consistent en el disseny de mesures concretes de formació integrada per a joves com la Eurobeca, la Dipu et Beca o les beques Postgrau per a recolzar la inserció laboral dels i les joves de la província, tant al llarg del seu procés d’aprenentatge acadèmic com una vegada han finalitzat els seus estudis.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 12 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC