25n
25N
25N

La Diputació adequa la zona del Pi d’Ambrosio a l’Ènova

La Diputació adequa la zona del Pi d’Ambrosio a l’Ènova
22/06/2020 -

L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha finalitzat les obres d’adequació de l’espai natural conegut com a Pi d’Ambrosio, un paratge ubicat en la partida dels Francs de l’Ènova. Aquesta actuació està inclosa en el programa de la Diputació per a la recuperació d’espais degradats.

Les obres han consistit en l’actuació en una àrea recreativa on s’han arreglat els paellers adequant-los a la normativa i s’ha substituït la xarxa d’aigua dels llavadors amb la col·locació d’una font nova. A més, s’han executat treballs de silvicultura i control d’accessos mitjançant murets de maçoneria.

Segons explica la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, “des de l’Àrea de Medi Ambient continuem regenerant espais perquè la ciutadania puga apropar-se a la natura, estimar-la i protegir-la entre totes i tots”.

Les obres han sigut executades per l’empresa EYA INFRAESTRUCTURES S.L. amb un pressupost de 36.000 euros, dels quals la Diputació ha subvencionat el 92,5%, és a dir, 33.300 euros. L’Ajuntament de la localitat ha invertit el 7,5% restant, equivalent a 2.700 euros.

Actualment estan en marxa les obres de restauració d’espais degradats d’Alzira, Bellús, l’Eliana, Jalance, Massamagrell, Mislata i Quatretonda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + divuit =