25n
25N
25N

Diputació i Ajuntament col·laboraran amb l'Orquestra de la Universitat

Diputació i Ajuntament col·laboraran amb l'Orquestra de la Universitat
16/01/2020 -

La Diputació de València estudia noves vies de col·laboració en matèria de joventut amb l’Ajuntament de la ciutat i el Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València (UV). En aquest context de col·laboració institucional s’emmarca la reunió que han mantingut aquest dijous el diputat de Joventut i Esports, Andrés Campos, la regidora d’Acció Cultural i Joventut, Maite Ibáñez, i el vicerector Antonio Ariño en la seu de la corporació provincial.

El responsable del departament de Cultura i Esport de la Universitat ha destacat en la trobada el 25 aniversari de l’Orquestra Filharmònica de la UV, un projecte musical que reuneix a prop d’un centenar de joves, la majoria universitaris, que ve formant als alumnes amb professorat especialitzat en interpretació orquestral des de 1995.

Tant el diputat provincial com la regidora de Joventut han mostrat la seua predisposició a impulsar la jove orquestra universitària, estudiant possibles vies de col·laboració entre totes dues institucions i la Universitat, cas d’un programa de concerts de la Filharmònica de la UV en municipis de la província.

A més de la jove orquestra, tant Campos com Ibáñez han volgut aprofitar la reunió amb el vicerector Ariño per a establir un nou marc de col·laboració entre Diputació, Ajuntament i Universitat en matèria de joventut i acció cultural, amb cabuda per a l’activitat física i l’esport.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 1 =

museo prehistoria