25n
25N
25N

La Diputació rebaixa el període de pagament mitjà a proveïdors a 42 dies

La Diputació rebaixa el període de pagament mitjà a proveïdors a 42 dies
25/04/2019 -

La Diputació de València ha rebaixat el període mitjà de pagament (PMP) a 42 dies, segons dades del passat mes de març. Aquesta reducció del temps en què la institució provincial tramita el pagament a proveïdors és el resultat d’una sèrie de mesures que van començar a aplicar-se des del passat mes de gener.

En concret, l’àrea que encapçala la diputada Rebeca Torró, aplica un pla de contractacions per tal d’alleugerir els temps de fiscalització de factures i fer més ràpidament el pagament, ja que la corporació provincial no té problemes de liquiditat.

Entre aquestes mesures destaca la reincorporació de l’interventor després d’un temps de baixa, la contractació d’un viceinterventor segon i el reforç en personal amb la contractació de 4 persones tècniques en tasques de fiscalització. Així mateix, s’ha posat en marxa un pla de xoc amb hores extra per part dels funcionaris d’intervenció per tal de desbloquejar el volum de treball que s’havia acumulat pel tancament de l’exercici de 2018.

Per a la vicepresidenta segona i responsable de l’àrea d’Hisenda, Rebeca Torró, aquesta rebaixa en el PMP: “és el resultat de l’aplicació d’una sèrie de mesures fetes per millorar el funcionament en el pagament. Després de fer una anàlisi de la situació, decidirem actuar amb mesures que implicaven la contractació de professionals en llocs vacants de l’àrea. S’ha demostrat que les solucions han sigut positives”.

En febrer, el PMP va ser de 66,5 dies. El mes passat, març, la Diputació l’ha rebaixat fins a 42. Els responsables provincials esperen que aquest període mitjà de pagament continue baixant i que a la fi de l’actual trimestre, al mes de juny, puga situarse per davall dels 30 dies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 8 =

museo prehistoria
museo prehistoria