25n
Orgull
Orgull

La Diputació restaura el mur de pedra de la Font de la Salut d'Olocau

La Diputació restaura el mur de pedra de la Font de la Salut d'Olocau
29/09/2020 -

L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València, a través del programa de Riscos Geològics, ha realitzat les obres de restauració ambiental de la Font de la Salut d’Olocau, després dels despreniments patits per fenòmens meteorològics.

La Vicepresidenta de la Diputació i responsable de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, ha destacat la importància d’aquestes obres per a la seguretat de la ciutadania usuària del paratge. Els treballs han consistit principalment en “la reconstrucció del muret de pedra afectat en el despreniment i la instal·lació d’una pantalla dinàmica per a minimitzar els riscos geològics”.

La pantalla dinàmica és de 4 metres d’altura de xarxa i de 10 metres de separació entre pals amb una capacitat d’absorció d’impactes de fins a 2.000 kj. A més, s’han retirat els arbres caiguts, la lluminària afectada, les roques despreses sobre el camí i el mobiliari urbà de la zona, és a dir, taules i cadires. També s’ha procedit a la neteja i desbrossament del talús.

L’obra ha sigut executada per l’empresa Infraestructures de Muntanya S.L. amb un import d’adjudicació de 59.674,38 euros, dels quals la Diputació subvenciona el 95% i el 5% restant l’Ajuntament d’Olocau.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + huit =