25n
25N
25N

La Diputació recupera el paratge del riu Canyoles en Vallada

La Diputació recupera el paratge del riu Canyoles en Vallada
07/08/2020 -

L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha realitzat les obres d’adequació paisatgística del riu Canyoles en el municipi de Vallada, a la comarca de La Costera, dins del programa de recuperació d’espais degradats.

Com explica la vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, “des de Medi Ambient estem realitzant un gran esforç per a regenerar espais degradats que tenen un potencial paisatgístic o interés per a usos recreatius, com són els paratges naturals en estat d’abandó, que són objecte de restauració ambiental per a recuperar les seues funcions naturals”.

Les obres han consistit en la restauració dels marges del riu Canyoles al seu pas pel terme de Vallada, des de l’encreuament amb la CV-649 i 1.200 metres aigües amunt, habilitant i restaurant camins, pas de riu, zones de descans i eliminant vegetació invasora.

Les obres han suposat una inversió de prop de 39.000 euros, dels quals la Diputació ha assumit el 85%, una mica més de 33.000 euros, dins del programa de recuperació d’espais degradats, i l’ajuntament de la localitat ha invertit el 15% restant, al voltant de 5.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 3 =