25n
25N
25N

La Diputació licita les obres de millora de la seguretat en la carretera que connecta Piles i Oliva

El tram presenta una intensitat mitjana de 12.000 vehicles al dia i una elevada sinistralitat, amb accessos directes no ordenats i manca de vorals

La Diputació licita les obres de millora de la seguretat en la carretera que connecta Piles i Oliva
11/11/2020 -

La Diputació de València ha publicat en el BOP la licitació de les obres per a millorar la seguretat en la CV-670 de Gandia a Oliva, en concret en el tram d’1,3 quilòmetres que connecta Piles i Oliva, un punt d’elevada sinistralitat que presenta una intensitat mitjana de 12.000 vehicles al dia en una via que no té vorals.

L’àrea provincial d’Infraestructures i Carreteres que dirigeix Rafa García ha posat en marxa el procés per a acabar amb la inseguretat d’aquest tram, amb una inversió d’1.890.000 euros que permetrà ampliar la plataforma fins als 15 metres, dels quals 7 seran de calçada, 3 per als vorals en els dos sentits, altres 3,5 metres per al nou carril de ciclovianants i 1,5 metres de bermes.

El tram sobre el qual actuarà l’àrea provincial de Carreteres té una longitud de 1.375 metres, la distància que separa els nuclis urbans de Piles i Oliva, a la comarca de La Safor. L’obra tindrà un termini d’execució estimat de 7 mesos i inclou un traçat per a ciclistes i vianants, en la línia de projectes que aposten per la mobilitat sostenible que incentiva la Diputació.

En paraules del vicepresident i responsable de Carreteres, Rafa García, “aquesta actuació dona resposta a la problemàtica de funcionalitat i seguretat viària que presenta aquesta via en un punt concret que afecta principalment les veïnes i veïns de Piles i Oliva, així com a la resta de municipis de l’entorn”. El diputat explica que el tram objecte de l’obra “discorre entre la glorieta de Piles i la d’Oliva, un traçat molt transitat que requereix millores urgents i que permetrà també habilitar una via segura per a vianants i ciclistes, incrementant la xarxa ciclopeatonal a la comarca”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =