25n
25N
25N

La Diputació inverteix 1.400.000 euros en la millora de camins de La Serranía i El Rincón d'Ademuz

L’àrea d’Infraestructures i Carreteres que dirigeix Rafa García licita les obres de condicionament del camí de Ahíllas a La Yesa i de l’accés a Sesga des de l’aldea del Val de la Sabina a Ademuz

La Diputació inverteix 1.400.000 euros en la millora de camins de La Serranía i El Rincón d'Ademuz
05/05/2021 -

La Diputació de València ha publicat la licitació de les obres de condicionament i millora del camí d’Ahíllas a La Yesa, en La Serranía, i del camí d’accés a l’aldea de Sesga des del Val de la Sabina, tots dos llogarets d’Ademuz. Aquestes actuacions han sigut projectades per l’àrea d’Infraestructures i Carreteres que dirigeix Rafa García i compten amb un pressupost global d’1.399.644 euros.

Amb un termini d’execució de sis mesos, l’adequació d’aquestes vies rurals que exerceixen “un paper vertebrador entre nuclis poblacionals de les diferents comarques valencianes”, segons indica el mateix Rafa García, s’emmarca en el Pla de Millora de Camins d’Interés Territorial posat en marxa per l’àrea provincial de Carreteres, que pretén condicionar i reforçar la seguretat d’aquests camins que “es caracteritzen per tindre una importància que transcendeix la del municipi o municipis en els quals es troben, complementant la xarxa local de carreteres”.

Les actuacions en La Serranía i El Rincón d’Ademuz “són a més molt importants en tractar-se de zones afectades per la despoblació i en les quals les diferents administracions han d’actuar per a oferir les millors condicions d’habitabilitat, com en aquest cas fem amb la millora de les comunicacions i d’una xarxa viària que és fonamental per a desplaçar-se per aquestes comarques”, explica el titular de Carreteres.

En el cas del camí que connecta Ahíllas, una de les pedanies de Chelva a la qual s’accedeix per la carretera CV-346 que ascendeix fins al Pic del Remei, amb el municipi de La Yesa, l’obra es licita per un import pròxim als 700.000 euros i un termini d’execució de mig any.

El mateix pressupost de licitació té l’actuació per a la millora del camí d’accés a l’aldea de Sesga, en el Rincón d’Ademuz.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 2 =