25n
25N
25N

La Diputació inicia la seua Escola d'Estiu entre mesures de prevenció contra el coronavirus

La Diputació inicia la seua Escola d'Estiu entre mesures de prevenció contra el coronavirus
06/07/2020 -

Com cada estiu, la Diputació de València ha posat en marxa una nova edició de la seua escola d’estiu, que se celebra des del 29 de juny al 31 de juliol en les instal·lacions del Col·legi IVAF Luis Fortich, propietat de la institució provincial.

Aquest dilluns el president de la Diputació, Toni Gaspar, i la diputada de Benestar Social, Pilar Sarrión, han visitat l’Escola d’Estiu, que comptarà en aquesta ocasió amb un total de 107 xiquets i xiquetes, de 2 a 14 anys, els quals podran gaudir de diverses activitats esportives, educatives, lúdiques i culturals, com ara tallers de consum responsable, ciència divertida, medi ambient i jocs d’aigua. La temàtica de 2020 se centra en el món del còmic.

L’edició d’aquest estiu es caracteritza per la implementació de totes les mesures de protecció necessàries per a prevenir el coronavirus. Així, cada monitor tindrà assignat, com a màxim, un grup reduït de fins a 10 xiquets. També destaca el control de la temperatura en els accessos, l’establiment d’itineraris marcats per a mantenir la distància social, i el fet que el menjar en el menjador se servisca de manera individualitzada.

El projecte de l’Escola d’Estiu és possible gràcies a un acord dels funcionaris perquè una xicoteta partida econòmica de les seues nòmines es destinara a l’escola d’estiu, amb la finalitat que en època de vacances els pares i mares treballadores pogueren conciliar família i treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + dinou =

torrent