25n
25N
25N

La Diputació estudiarà possibles vies de col·laboració amb el Gremi d'Artistes Fallers de València

El president, Toni Gaspar, visita la Ciutat de l’Artista Faller a escasses setmanes de la Plantà

La Diputació estudiarà possibles vies de col·laboració amb el Gremi d'Artistes Fallers de València
19/02/2020 -

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, va visitar este dimarts la Ciutat de l’Artista Faller, on els artistes ultimen els detalls dels monuments que en menys d’un mes prendran els carrers de la ciutat i els municipis valencians.

Gaspar va estar acompanyat, durant el recorregut pels diferents tallers, pels artistes Jordi Palanca, Ximo Esteve, Manolo Martín i José Ramón Espuig, este últim mestre major del Gremi Artesà d’Artistes Fallers de València. Amb tots ells es va abordar el moment actual del col·lectiu i s’estudiaran, des de la corporació provincial, vies de col·laboració entre la institució i un sector tradicional implantat en tota la província.

Martín i Espuig, artistes de la falla de la Plaça de l’Ajuntament, van mostrar a Toni Gaspar el seu treball ‘Açò també passarà’, un monument que té com a protagonista a una dona apoderada i majestuosa que meditarà girant sobre si mateixa i mostrant-se de front des de qualsevol angle del cor de la ciutat.

El president de la Diputació va visitar també els tallers de Palanca i Esteve, i el de Manuel Algarra, que enguany signarà els monuments d’Almirante Cadarso-Conde Altea i Maestro Gozalbo-Conde Altea, en secció Especial i 1ª A respectivament. Algarra va explicar a Toni Gaspar el discurs artístic dels monuments que, un any més, plantarà en el barri de Russafa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell