25n
Orgull
Orgull

La Diputació dissol el Patronat de Turisme i assumeix totes les seues funcions

El ple extraordinari posa fi a les sessions fins a setembre amb la integració definitiva del Patronat en la corporació i la presa de possessió de l’alcaldessa de Ràfol de Salem, Carolina Mengual, com a diputada provincial en substitució d’Avelino Mascarell

La Diputació dissol el Patronat de Turisme i assumeix totes les seues funcions
30/07/2021 -

La Diputació de València ha aprovat definitivament l’acord de finals d’abril pel qual assumeix les funcions del Patronat de Turisme i en conseqüència la promoció i projecció de l’oferta turística de la província a través del seu Centre de Turisme i la marca ‘València Turisme’. La dissolució del Patronat s’oficialitza després del dictamen favorable de la Comissió Especial per a la Transformació del Sector Instrumental de la Diputació, que dirigeix el vicepresident Carlos Fernández Bielsa, i la desestimació de les al·legacions presentades per STAS Intersindical Valenciana.

Aquest ha sigut un dels punts del ple extraordinari de juliol, que s’ha iniciat amb la presa de possessió de l’alcaldessa de Ràfol de Salem, Carolina Mengual, com a diputada en substitució de l’alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell, qui va renunciar a l’acta en la sessió ordinària d’aquest mateix mes. Mengual és la màxima responsable local en un municipi de 450 habitants de La Vall d’Albaida la gestió del qual compaginarà amb la de diputada provincial, “una etapa única en la vida”.

En l’última sessió plenària fins al mes de setembre, els representants de la corporació provincial han debatut sobre el tancament de Divalterra, en procés de liquidació; la necessitat de reivindicar una denominació pròpia per al cava de Requena; i la condemna a les agressions masclistes, LGTBIfòbiques, racistes i d’odi.

El president de la Diputació, Toni Gaspar, ha tancat la sessió agraint el treball de les diputades, diputats i responsables locals en “un any dur per als ajuntaments”, i ha reivindicat “una acció política més dialogant i relaxada” després del descans estival.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =