25n
25N
25N

La Diputació completa la renovació de la CV-600 entre Simat de la Valldigna i Barxeta

L’àrea de Carreteres de la corporació, dirigida pel diputat Rafael García, ha invertit més de 600.000 euros en unes obres de millora que tenen com a objectiu principal augmentar la seguretat

La Diputació completa la renovació de la CV-600 entre Simat de la Valldigna i Barxeta
07/12/2020 -

La Diputació de València està a punt de finalitzar els treballs de millora del traçat de la CV-600 que uneix Barxeta amb Simat de la Valldigna, concretament en el tram que transcorre entre els quilòmetres 15 i 16, en el terme municipal de Simat. Després de sis mesos d’obres, la finalització i posterior obertura al trànsit de la carretera està prevista per al 18 de desembre.

Les actuacions en la CV-600 tenen un clar objectiu marcat per l’àrea de Carreteres que encapçala el diputat Rafael García, i que consisteix a incrementar la seguretat viària de les diferents maneres de transport i executar actuacions que redunden directament en benefici dels usuaris de la via.

I és que el tram de la CV-600 que ha sigut renovat a través d’aquests treballs, es caracteritzava per tindre un entorn accidentat, amb un traçat en sinuós i zones de gir reduïdes, existint dos punts crítics en els quals es produïen amb una certa freqüència accidentes, sobretot de vehicles pesants.

Tenint això en compte, les obres dutes a terme s’han centrat a reforçar la carretera en el tram indicat mantenint el traçat original en quasi tota la seua longitud, l’ampliació de ràdios insuficients, la millora d’alineacions, l’eixample de la plataforma i l’execució de cunetes de seguretat.

Per a això la Diputació de València ha destinat un total de 605.000 euros d’inversió a una actuació que es considera fonamental per al municipi situat a la comarca de La Safor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 6 =