25n
25N
25N

Diputació col·labora amb la recreació de l'entorn familiar per a persones amb diversitat funcional física de la residència Pepe Alba

La diputada de Benestar, Mercedes Berenguer, s’ha interessat pels temes que ocupen a l’entitat gestora del centre, Codifiva, i ha qualificat d’excepcionals les instal·lacions i els serveis

Diputació col·labora amb la recreació de l'entorn familiar per a persones amb diversitat funcional física de la residència Pepe Alba
07/02/2017 -

La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha visitat aquest dilluns la residència Pepe Alba al costat de l’equip directiu del centre i el president de l’entitat gestora, Jaime Utrillas, de la Coordinadora de Persones amb Discapacitat Física de la Comunitat Valenciana (Codifiva).

Berenguer ha destacat com a “excepcionals” tant el centre com els serveis que el personal presta als seus 20 residents amb diversitat funcional física, i s’ha interessat així mateix pels temes que ocupen a Codifiva. El centre, obert en 2001 i amb el qual col·labora la Diputació de València, segueix un model d’acompanyament dirigit a afavorir la igualtat i la qualitat de vida del col·lectiu amb diversitat funcional física.

En aquest sentit, els residents reben ajuda i cura en l’alimentació, la higienei la mobilitat personal, així com iniciatives encaminades a desplegar el potencial individual de cada persona en els seus diferents aspectes: funcional, psíquic, ocupacional, etc.

Una de les prioritats a l’hora d’organitzar el funcionament de la residència és la creació d’un recurs el més semblant possible a l’entorn familiar, a un lloc de vida, on els criteris i valors estiguen inspirats en la dignitat de la persona.

Per a açò es mantenen espais, serveis i rutines de tasques, centrats en les necessitats de les persones, sense oblidar la promoció de la independència des de la creació d’entorns físics i socials facilitadores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =