25n
Orgull
Orgull

La Diputació continua avançant en el projecte de construcció de la nova carretera de Massarrojos

El diputat de Carreteres, Rafa García, es reuneix amb els representants dels ajuntaments de València i Moncada per a coordinar pròximes actuacions

La Diputació continua avançant en el projecte de construcció de la nova carretera de Massarrojos
30/06/2021 -

La Diputació de València continua fent passos per a avançar en el projecte de construcció de la nova carretera de Massarrojos, mitjançant el qual s’espera posar fi a la problemàtica actual que suposa la gran quantitat de trànsit que transita pel centre de la localitat.

Amb aquest objectiu, el diputat de Carreteres i Infraestructures de la corporació provincial, Rafa García, ha mantingut aquest dimecres una reunió telemàtica amb la regidora de Pobles de l’Ajuntament de València, Lucía Beamud, el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, l’alcaldessa de Moncada i diputada provincial Amparo Orts, i l’alcalde de Massarrojos, Carles Verdeguer.

El propòsit de la trobada ha sigut començar a abordar els treballs de coordinació que hauran de dur a terme les tres administracions durant els pròxims mesos, una vegada presentat a les parts el projecte de la variant que ha elaborat la Diputació i després de dur-se a terme els primers tràmits administratius per a posar-lo en marxa.

El responsable de l’àrea de Carreteres de l’ens provincial, Rafa García, ha volgut destacar “la col·laboració entre les tres administracions per a solucionar el problema de l’alta densitat de trànsit que pateixen les veïnes i veïns de Massarojos, així com la implicació dels dos ajuntaments per a realitzar amb la màxima celeritat els tràmits que permetran a Diputació executar les obres. Quan les administracions col·laboren, gana la ciutadania. I en aquest cas estem avançant per a solucionar d’una vegada el pas de milers de vehicles cada dia pel centre de Massarrojos”.

Per part seua, la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha declarat que “des de l’ajuntament estem treballant en comú amb la Diputació i l’Ajuntament de Moncada per a donar una solució satisfactòria com es mereix el poble de Massarrojos. El projecte que ha elaborat la Diputació per a crear una variant implica ara un treball de coordinació entre totes les administracions, i això és el que hem començat a fer hui en aquesta reunió”.

En la mateixa línia, l’alcaldessa de Moncada, Amparo Orts, ha assegurat que “estem centrant els nostres esforços a agilitar el màxim possible un projecte fonamental per als ciutadans de la zona. Per a això duem a terme les modificacions de crèdit necessàries per a fer front a les expropiacions, i així desbloquejar aquesta primera fase”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 20 =