25n
25N
25N

La Diputació agilita el servei d'atenció al ciutadà mitjançant la cita prèvia

La Diputació agilita el servei d'atenció al ciutadà mitjançant la cita prèvia
09/07/2020 -

La Diputació de València ha fet un pas més en la seua volta a la normalitat amb el retorn de l’atenció presencial al ciutadà, incorporant per a això un nou sistema de cita prèvia per als serveis de Gestió Tributària, Assistència al Registre i sol·licitud de certificats digitals.

La implementació de mesures de protecció contra el coronavirus ha donat un impuls a l’establiment de la cita prèvia en l’administració, un sistema que agilita de manera notable l’atenció als ciutadans i ciutadanes, evitant cues i desplaçaments innecessaris, tal com s’ha demostrat des que va entrar en funcionament el passat 8 de juny.

Una mostra de l’augment de l’eficàcia en l’atenció al ciutadà, és el sistema emprat pel Servei de Gestió Tributària de la Diputació, en el qual es pot sol·licitar cita prèvia triant dia i hora entre les opcions disponibles, i des del mateix servei es posen en contacte per a tractar de resoldre la consulta. En cas que calga acudir a les oficines, s’explica detalladament la documentació necessària per a realitzar el tràmit.

Gràcies a aquest nou sistema, el ciutadà sap prèviament el lloc, l’hora i la documentació requerida, evitant d’aquesta manera recórrer diferents administracions i perdre temps fent cues innecessàries.

Nombre d’actuacions

Des que el passat 8 de juny es reprenguera el servei d’atenció presencial amb cita prèvia s’han realitzat un total de 3.383 actuacions, 1.010 d’elles corresponents a les diferents oficines de Gestió Tributària, i 2.373 per part del Registre General.

La sol·licitud de cita prèvia es pot a través de la pàgina web https://citaprevia.dival.es/ o bé telefonant al telèfon 963000500 en horari ininterromput de 8 a 21h., de dilluns a divendres, excepte en els mesos d’estiu en els quals l’horari serà de 8 a 14 h (del 29 de juliol fins al 2 de setembre).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =

bombers
CCCC
Valencia activa