25n
25N
25N

19 estudiants comencen les seues pràctiques a Alboraia amb La Dipu te Beca 2019

L’alumnat becat treballarà durant dos mesos en diversos departaments de l’Ajuntament

19 estudiants comencen les seues pràctiques a Alboraia amb La Dipu te Beca 2019
02/07/2019 -

Un total de 19 estudiants treballaran aquest estiu a l’Ajuntament d’Alboraia a través del programa ‘La Dipu te Beca’ 2019. Com cada any, s’han convocat, en col·laboració amb la Diputació de València, aquestes ajudes que permetran a l’alumnat universitari i de formació professional tindre contacte amb el món laboral i posar en pràctica els seus coneixements i aptituds. La beca tindrà una durada de dos mesos en què les beneficiàries i beneficiaris compliran 20 hores setmanals i rebran una retribució de 500 euros mensuals.

D’aquesta manera, l’alumnat ocuparà llocs de suport en diversos departaments del Consistori, com són Cultura, Joventut, Turisme, Biblioteca, Relacions Institucionals i Protocol, Desenvolupament Local i Modernització, així com Salvament, Socorrisme i Bany Adaptat.

Durant la presentació del dia 1 de juliol, l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, va donar la benvinguda a l’alumnat i va destacar la importància d’aquest tipus d’iniciatives per a donar a conéixer l’administració als i les joves i oferir-los experiència que els ajude en la seua vida professional. Així mateix, va expressar el seu desig que l’alumnat aprofite les pràctiques i aprenga molt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =