25n
25N
25N

Deu creadores ofereixen la seua mirada a través de la videocreació en Mostra Viva del Mediterrani

Deu creadores ofereixen la seua mirada a través de la videocreació en Mostra Viva del Mediterrani
14/10/2019 -

Una desena de realitzadores ofereixen aquest dimarts els seus treballs dins del cicle dedicat a la videocreació que se celebra en l’Octubre CCC, inclòs en el festival Mostra Viva del Mediterrani.

Les deu directores mostren en el cicle la seua particular mirada des de darrere de les càmeres. Les cintes, la duració total de les quals és de 53 minuts, han sigut seleccionades del festival internacional Dóna i Cinema, celebrat habitualment a València. A les projeccions acudiran; la cineasta Úrsula San Cristóbal, present en el cicle amb el seu treball “Iter”, dividit en tres parts; i la brasilera Lud Mònaco, que participa en el festival amb la seua obra “She Made It”, que narra la història d’una jove que medita sobre la seua vida deambulant per un edifici després d’una festa. Sant Cristóbal és una artista multidisciplinària interessada en la performance, la música, el vídeo i la fotografia.

A causa del tancament puntual de l’Octubre CCC, Mostra Viva trasllada al pròxim dilluns 28 d’octubre el monogràfic dedicat a Adriana Chávez García-Rendón, professora pionera de Comunicació Audiovisual a més de guionista i cineasta que oferirà una Màster Class sobre els seus 34 anys de producció entre campanyes publicitàries, videoclips i videoart juntament amb altres vies d’expressió audiovisual.

Tots dos actes aniran acompanyats de sengles debats posteriors moderats per Deborah Micheletti i Giovanna Ribes, organitzadora de l’esdeveniment. Ribes ha assegurat que “És necessària una major difusió de la videocreació ja que són treballs que a penes s’exhibeixen a més de ser una disciplina que, desgraciadament, sol confondre’s amb altres àrees artístiques”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − huit =

museo prehistoria