Diego Rose i Jon Fatelevich reinventen l'oferta immobiliària de la Canyada amb l'Edifici 3023

Els empresaris valencians adquireixen l'edifici entre els carrers 30 i 23 de la Canyada per a dotar d'una nova oferta immobiliària i d'inversió a una de les zones més cotitzades de València

Guardar

Diego Rose y Jon Fatelevich
Diego Rose y Jon Fatelevich

La Canyada és una de les zones més cotitzades de València per la seua tranquil·litat, al costat de l'entorn natural de la Vallesa, però també per la proximitat a la capital, així com la seua àmplia varietat de serveis. Aquest ha sigut el principal motiu que ha portat als empresaris Jon Fatelevich i Diego Rose a encapçalar el projecte immobiliari 'Edifici 3023'. Un edifici de principis del s.XX que ha sigut adaptat i reformat per a oferir una alternativa en una ubicació immillorable als compradors, però també una oportunitat perquè els xicotets inversors puguen obtindre rendibilitats per lloguer de mínim el 6%.

"L'elecció de La Canyada per a aquesta important inversió no ha sigut casual. S'han avaluat desenes d'ubicacions i seleccionat La Canyada, ja que sempre s'ha caracteritzat per ser un espai on a molta gent li agradaria viure, però que no trobava oportunitat, perquè els seus preus sempre se situaven per damunt dels 250.000€. Ajudarem a complir somnis, ja que amb aquest producte moltes persones podran adquirir el seu habitatge en el seu espai desitjat", explica Diego Rose.

L'edifici 3023 està compost per 17 pisos dels quals 5 són àtics. El procés de comercialització, que ha arrancat a través de www.edificio3023.com aquest 1 de desembre ha fixat uns preus que van des dels 89.000 fins als 149.000 euros, sent el preu de venda estimat del total de les unitats de més de 2.000.000 d'euros.

"Portem uns quants anys gaudint de València després d'haver viscut en altres ciutats, la qual cosa ens dona la perspectiva per a reconéixer el potencial que té aquesta ciutat per a, no sols apostar per ella, sinó per a convertir-la en un focus inversor. De fet, a poc a poc la nostra ciutat s'està guanyant un lloc destacat a nivell mundial tal com ho reflecteixen els últims informes sobre estrangers que decideixen vindre a viure i treballar a València", explica Jon Fatelevich. L'empresari, d'origen argentí, va liderar la compra, fa un parell d'anys, d'un dels edificis més emblemàtics de València, el Calabuig en l'avinguda del Port. "Molta gent em deia que València vivia d'esquena a la mar, però per a nosaltres era una aposta clara i no el dubtem ni un segon. La situació actual i el constant creixement de la Marina de València demostren que no ens equivoquem", conclou Fatelevich.

Finalment, els empresaris valencians ens comenten que el gener del 2021 llançaran el seu nou vehicle immobiliari que tindrà una capitalització d'entre 4 i 5 milions d'euros, amb unes rentabilitats anualitzades estimades superiors al 26% en línia amb les inversions realitzades fins ara, amb aquest nou vehicule planegen adquirir durant 2021 entre 2 i 3 nous edificis en zones consolidades de València o amb alt potencial de creixement.

Destacats