25n
25N
25N

Diana Morant (PSPV): "Aquesta vegada ens avaluaven a nosaltres com a govern a Gandia i hem guanyat"

Diana Morant (PSPV): "Aquesta vegada ens avaluaven a nosaltres com a govern a Gandia i hem guanyat"
27/05/2019 -

La candidata del PSPV a l’Alcaldia de Gandia (València) en les eleccions municipals, Diana Morant, que revalidarà el càrrec d’alcaldessa després de fer-se amb la majoria de regidors, ha assegurat que aquest municipi “en 2015 va dir que el PP no podia continuar governant aquesta ciutat i que volia canvi, que també va arribar de la mà dels socialistes”. “Aquesta vegada ens avaluaven a nosaltres com a govern i hem guanyat”, ha afegit.

El PSPV ha sigut la força més votada a Gandia i la suma dels seus edils amb els quatre de Més Gandia supera la majoria absoluta. Durant aquesta legislatura, totes dues forces han governat en coalició però han necessitat del suport de l’únic regidor de Ciutadans per a sumar els 13 edils que donaven la majoria en el consistori.

Després de la seua victòria, Morant ha assegurat que “no ha guanyat el PSOE ni el govern dels últims quatre anys, ha guanyat Gandia en aqueix projecte que té de ciutat moderna, responsable, que cuida de les seues persones i que mira cap al futur”, ha indicat la formació en un comunicat.

Així mateix, ha asseverat que assumiran la seua “responsabilitat” amb “perseverança i amb un compromís amb cadascun dels ciutadans de Gandia”. “Ens hagen votat al PSPV o no”, ha insistit.

L’alcaldessa en funcions ha apuntat que els socialistes es preguntaven “si a Gandia es podia gestionar bé i guanyar les eleccions”, ja que assegura que sempre han pres les decisions “amb responsabilitat, sense pensar quin resultat podria donar-se en les urnes”. “I ara, quan hem sigut avaluats per la ciutadania ens ha dit que hem fet el que tocava”, ha afegit.

D’aquesta manera, Morant ha declarat que, en la nova legislatura, el seu partit té “la responsabilitat de no defraudar a ningú i que càpien cadascun dels projectes personals dels gandienses”. “Les persones encara tenen problemes i cal solucionar-los perquè tinguen una vida digna i una oportunitat vital en aquesta ciutat”.

Morant pretén “sumar a totes les forces polítiques en les qüestions importants per a Gandia, deixant de costat les discussions estèrils”. Finalment, la candidata socialista que revalidarà l’Alcaldia de Gandia el pròxim 15 de juny ha donat les gràcies a tots els gandienses pel seu suport i confiança, assegurant que “els socialistes no els fallarem”.

Per part seua, el coordinador del Comité Electoral, José Manuel Prieto, ha afirmat que “per primera vegada no hi ha hagut crispació ni enfrontaments. I, al final, la ciutadania ha valorat el sentit comú amb el qual hem governat a Gandia, i ha entés que s’havia d’avançar i no retrocedir”.

Els regidors que conformaran el grup municipal socialista durant la legislatura 2019-2023, juntament amb l’alcaldessa Diana Morant, seran José Manuel Prieto, Carmen Fuster, Miguel Ángel Picornell, Liduvina Gil, Vicent Mascarell, Lydia Morant, Salvador Gregori, Amparo Victoria, Nacho Arnau i Juana Navarro.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 5 =

Informacion coronavirus
escalante