Diana Morant: “Comptem amb el millor equip i un projecte guanyador, amb capacitat de sumar, d'enamorar i de gestionar el futur de Gandia”

Diana Morant: “Comptem amb el millor equip i un projecte guanyador, amb capacitat de sumar, d'enamorar i de gestionar el futur de Gandia”
04/03/2019 -

La proposta de candidatura del PSPV de Gandia ha sigut ratificada per unanimitat per l’executiva local celebrada en la vesprada de hui. La militància del PSPV-PSOE de la ciutat, en assemblea, ha recolzat aquest matí de forma íntegra la candidatura electoral amb més del 80% de suports. L’alcaldessa de Gandia i candidata socialista a la reelecció, Diana Morant, ha destacat que es tracta d’una candidatura per a guanyar les pròximes eleccions. “Eixim a guanyar i a escriure la millor etapa per a Gandia. Per a això, comptem amb el millor equip i un projecte guanyador, amb capacitat de sumar, d’enamorar i de gestionar el futur de Gandia”, ha indicat.

La candidatura compta amb líders socials de la ciutat i representants de reconeguda trajectòria de col·lectius amb pes de Gandia. La llista encapçalada per Diana Morant suma, entre altres, a la presidenta de l’Associació Rosa dels Vents per la Igualtat de Gènere, Juana Navarro; el president de la Banda de Música de Beniopa, Federico Boscá; el secretari general de la Va unir de Llauradors a Gandia, Alberto Roig; la Padrina de la Setmana Santa de 2017, Carmen Gregori; la fundadora de la Falla Serpis, Ana Sabater, i el Germà Major del Crist de les Angoixes, Javier Cabrera.

El PSPV acostuma tancar les llistes amb persones d’honor, i en aquesta ocasió, ho fa amb l’actual regidora de Seguretat Ciutadana, Àngels Pérez en el número 23; l’actual regidor de Cultura, Joan Muñoz; i en el número 25, l’empresària Mariles Azcón.

Azcón ha sigut propietària d’una de les farmàcies històriques i cèntriques de Gandia i és filla del qual fóra president del sindicat de farmacèutics de la UGT, assassinat durant la postguerra. A més, Azcón, sempre ha estat molt vinculada als col·lectius socials de la ciutat.

Morant ha explicat que es tracta d’un projecte que combina en la seua major part a l’equip actual amb cares noves. Aquesta candidatura “representa el projecte que necessita Gandia, amb les millors persones”, apuntant que “per això les altres formacions estan com estan, barallant-se entre ells i sense capacitat per a fer front al gran equip que tenim els socialistes hui dia”.

La candidatura, que representa a tots els barris i sectors socials de Gandia, torna a ser “cremallera” (meitat homes, meitat dones). “Amb això vam demostrar el nostre compromís amb la igualtat, exigint-nos-el primer a nosaltres”, ha assenyalat la candidata socialista. De les 24 persones que acompanyen a Diana Morant en la candidatura, hi ha 16 militants socialistes i 8 independents. “Socialista no és només el que té carnet de militant sinó qui comparteix els nostres valors”.

Morant ha agraït sincerament la generositat del PSPV-PSOE de Gandia a l’hora de cedir llocs de responsabilitat a persones independents. “La grandesa del nostre partit és la capacitat que té per a sumar. No estan tots els que podrien estar, ja que una llista de 25 persones se’ns queda massa curta. Però la candidatura representa al nostre partit i tota la ciutadania de Gandia”, .

La candidata del PSPV-PSOE de Gandia a revalidar l’alcaldia ha efectuat una crida a donar la batalla, prevalent l’honestedat i la tolerància “enfront d’aqueixos populismes de frases simples que ataquen els drets de les persones. I, més encara, quan el PP ja s’ha llevat la careta i és un partit ‘sense complexos’, com ells mateixos afirmen”.

Diana Morant ha fet recalcament del peu.que la candidatura socialista també “representa a totes les persones honestes i treballadores que volem continuar caminant fent avant, sense retrocedir quaranta anys. Els socialistes sempre hem aconseguit ser més, quan hem sigut capaços d’enamorar a la gent. I, ara, hem aconseguit sumar forces i enamorar a la gent amb humanitat i alegria, enfront de la intolerància i els discursos de l’odi”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =

sagunt a escena 2019
turismo salou