25n
25N
25N

Diana Morant participa en la reunió dels alcaldes i alcaldesses de la comarca amb el president de la Diputació de València

Diana Morant participa en la reunió dels alcaldes i alcaldesses de la comarca amb el president de la Diputació de València
06/05/2020 -

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha participat aquest matí en una reunió telemàtica convocada pel president de la Diputació, Toni Gaspar, on també han participat diferents alcaldes de la comarca de la Safor i en la qual s’han abordat de manera conjunta les diferents ajudes que els municipis estan rebent de l’ens provincial des de l’inici de l’estat d’alarma. D’aquesta manera, els ajuntaments segueixen coordinant al costat del màxim responsable provincial la gestió davant la crisi causada per la COVID-19.

En el cas de Gandia, el Fons de Cooperació Municipal de la Diputació va destinar al principi 408.000 € convertint-se en el tercer municipi de la província què més diners rebre només per darrere de València i Torrent. A aquesta quantitat s’ha sumat l’ajuda extraordinària que l’ens provincial ha concedit als municipis donada la situació d’emergència sanitària provocada per la Covid-19 i que ha ascendit a 656.312 euros pel que Gandia ha superat el milió d’euros d’aquest fons que anirà destinat implementar i completar accions ja engegades destinades a pal·liar la situació complicada que travessen famílies i empreses.

El president de la Diputació, Toni Gaspar ha destacat que els 31 municipis de la Safor rebran 3.946.499 euros de l’aportació extraordinària de la Diputació al Fons de Cooperació conjunt amb la Generalitat i que els més de 14,2 milions d’euros del Pla d’Inversions arribaran a tots els municipis de la comarca excepte Gandia, que en la seua condició de gran ciutat tindrà finançament per a projectes singulars al marge d’aquest programa.

Després de la reunió, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha volgut agrair el treball de la Diputació de València durant la crisi provocada per la Covid-19. “Ha estat una administració que, igual que la Generalitat Valenciana, ha donat certeses. La Safor ha tingut un bon comportament davant la Covid-19, i això és mèrit dels sanitaris però també dels ajuntaments, que han intentat proveir de material sanitari a l’hospital comarcal” i ha destacat el fet que s’haja triplicat la injecció econòmica en els pobles, ara que la despesa serà més gran per les urgències.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + onze =