caixa popular

Diana Morant participa en la Taula redona "Comunitat Valenciana: Ambaixadors d'Hospitalitat

Diana Morant participa en la Taula redona "Comunitat Valenciana: Ambaixadors d'Hospitalitat
19/01/2018 -

L’estand de la Comunitat Valenciana en Fitur LGBT s’ha omplert de públic aquest matí per a escoltar a destacats ambaixadors d’hospitalitat que han participat en una taula redona en la qual han donat a conéixer la diversitat d’oferta de les seues destinacions, i ha deixat constància que som una comunitat oberta, inclusiva i on tothom té cabuda.

Així ho ha destacat la Directora General de Turisme, Raquel Huete, que ha sigut l’encarregada de presentar i moderar aquesta trobada.

En ell ha participat l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, qui ha destacat que Gandia és “una ciutat moderna, oberta, lliure, hospitalària, acollidora, solidària, integradora, amable, culta, diversa i educada en la qual tothom, sense distinció i discriminació de cap tipus, per descomptat que té cabuda”.

Morant ha agregat: “Gandia és una ciutat de valors que abraça al turista i comparteix amb ell els seus bells recursos.

Gandia és perfecta per a viure, per a fer turisme els 365 dies de l’any i per a experimentar vivències úniques amb qui es vulga i les vegades que es vulga. De Gandia t’enamores i és una ciutat per a enamorar-se sense etiquetes ni distincions”.

L’alcaldessa ha al·ludit a la capitalitat cultural valenciana de la ciutat i ha repassat atractius com la Cova del Parpalló, els Clàssics o els Borja.

Per la seua banda, la regidora de Turisme de Torrevella, Fanny Serrano, ha assenyalat que el seu municipi és una destinació acollidora o la regidora de Turisme d’Elx, Mireia Mollà, qui ha presentat el festival LGBT Life al costat de la directora de la institució firal d’Alacant, Esther Guilabert.

De la mateixa manera, també han participat en aquesta trobada Salvador Andrés, del patronat provincial de Turisme de Castelló; Kike Sacristán, de l’associació valenciana d’empresaris LGBT i Santos Torres, representant de l’associació de Turisme LGBT de Benidorm.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − onze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC