25n
25N
25N

Diakhaby insisteix que Cala li va dir "negre de merda" i demana ajuda a LaLiga "per a tindre proves"

Diakhaby insisteix que Cala li va dir "negre de merda" i demana ajuda a LaLiga "per a tindre proves"
06/04/2021 -

El defensa francés del València CF, Mouctar Diakhaby, ha reafirmat que Juan Cala li va dir “negre de merda” durant el recent partit enfront del Cadis i ha demanat a LaLiga que “faça coses per a tindre proves i tot s’aclarisca”.

“Després de dos dies estic molt tranquil. A Cadis el diumenge hi ha una jugada en la qual un jugador m’insulta i les paraules són ‘negre de merda’. El jugador em va dir això i és intolerable. Tots vau veure la meua reacció. Això no pot passar en la vida normal i sobretot en el futbol, que és un esport de respecte”, va indicar Diakhaby en un vídeo penjat en les seues xarxes socials.

El gal relata l’ocorregut durant el temps que el partit va estar detingut després de l’incident amb Cala. “Després d’això els meus companys i jo decidim anar al vestuari, que era una bona decisió, però després un jugador rival ens va demanar que tornàrem al camp si Cala s’excusava. Els meus companys i jo vam dir que no, que les coses són així, que no pots fer alguna cosa, excusar-te i deixar-ho passar així”, va explicar.

Després de recalcar que li ha “fet mal moltíssim” l’ocorregut, Diakhaby demana ajuda de la competició. “Espere que LaLiga faça coses, solucions, per a tindre proves i es veja tot i s’aclarisca. Vull donar les gràcies al València, als meus companys i els meus entrenadors per la solidaritat i el suport que m’han donat ells i tota l’afició. Moltíssimes gràcies”, finalitza.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =