230 escolars participen en la X Diada Ciclista organitzada per col·legis públics de Gandia

230 escolars participen en la X Diada Ciclista organitzada per col·legis públics de Gandia
30/05/2019 -

• En l’activitat, que arriba enguany a la seua desena edició, han participat alumnes de curs de Primària dels col·legis públics Sant Francesc de Borja, Benipeixcar, Joan Martorell, Montdúver, Botànic Cavanilles i Cervantes, als quals s’han unit els del col·legi Sant Antoni de Pàdua de Xeresa.

• Els escolars han recorregut amb bicicleta una ruta entre Gandia i el final de la platja, passant per la marjal i l’Alqueria del Duc. Tots els participants han sigut obsequiats amb taronjada ecològica en finalitzar el recorregut.

• L’objectiu és fomentar l’ús de la bicicleta, el coneixement de l’entorn natural local i promoure les relacions entre l’alumnat dels diferents centres escolars.

Per desè any consecutiu, els alumnes de 6è curs de Primària de sis col·legis públics de Gandia i un de Xeresa, han participat en la Diada Ciclista per la nostra localitat.
En aquesta edició, 230 alumnes, amb casc i bicicleta, dels col·legis gandians Sant Francesc de Borja, Benipeixcar, Joan Martorell, Montdúver, Botànic Cavanilles i Cervantes, han omplit els carrers de la ciutat d’alegria i colorit. Al seu pas per la marjal, en l’Alqueria del Duc, l’alumnat del col·legi Sant Antoni de Pàdua de Xeresa s’ha unit al gran escamot i tots han aprofitat el recés per a esmorzar.
A la seua arribada al final de la platja, han fet una parada d’avituallament en la qual l’Ajuntament, a través de la regidoria de Gestió Responsable del Territori, ha oferit a tots els participants suc de taronja.
Els escolars han estat acompanyats en tot moment per docents, que al costat de la Policia Local, Creu Roja i Protecció Civil, han vetlat per la seua seguretat.
L’activitat anual està programada des de l’àrea d’Educació Física de tots els col·legis participants amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta, el coneixement de l’entorn natural local i promoure les relacions entre l’alumnat dels diferents centres escolars.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + sis =

turismo salou
Torrent semana agricultura
liria