25n
25N
25N

La Diputació celebra el Dia Nacional de la Moto per a fomentar la seguretat en les carreteres

La Diputació celebra el Dia Nacional de la Moto per a fomentar la seguretat en les carreteres
10/06/2018 -

La Diputació de València, a través de l’àrea de Carreteres que dirigeix el diputat Pablo Seguí, se suma al Dia Nacional de la Moto, una iniciativa organitzada per la Plataforma Motera per la Seguretat viària (PMSV) i promoguda per la Institució provincial, que pretén impulsar la conscienciació cap a aquest col·lectiu i incrementar la seguretat viària.

Sota el lema ‘La seguridad vial se fomenta con tu ejemplo’, la jornada, que tindrà lloc aquest diumenge, 10 de juny, a les 12 hores en el pati del Palau de Scala, acollirà una taula de debat entorn de la Seguretat viària en la qual participaran professionals del motociclisme, com Manuel ‘Champi’ Ferrers, líder del Champi Team, i Amparo Mora, Project Manager del Champi Women Racing, al costat de tècnics especialitzats en seguretat viària.

El diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, serà l’encarregat d’inaugurar aquesta jornada titulada ‘Els tres factors que intervenen en la Seguretat Vial: infraestructura, vehicle i persona’. Seguí donarà pas a la taula moderada per la vicepresidenta de la PMSV, Mª José Alonso, que arreplegarà els punts de vista de Paloma Corbí; cap del servei de Seguretat viària de la Diputació; Domingo Bonilla; capità cap del subsector de Tràfic de la província de València; José Enrique Cezón, Vocal de Aspaym a la Comunitat Valenciana; i Francisco Alonso, director de l’Institut Universitari de Recerca de Tràfic i Seguretat viària, a més dels integrants del Champi Team.

Amb aquest acte, la Diputació de València pretén contribuir a la conscienciació entorn d’un tema tan important com el de la seguretat en les nostres carreteres i la importància que tots els agents implicats treballen per la seua consecució. Després del col·loqui es llegirà un manifest per la Seguretat viària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × cinc =

CCCC
torrent