caixa popular

València s'uneix a la celebració del Dia Nacional de l'Artritis

València s'uneix a la celebració del Dia Nacional de l'Artritis
29/09/2017 -

La ciutat de València se suma a les activitats en el marc del Dia Nacional de l’Artritis, dins de la campanya “Octubre, mes de l’artritis i l’espondilartritis”, declarada d’interés social per la Societat Espanyola de Reumatologia. Amb aquest motiu, la fatxada de l’Ajuntament s’il·luminarà en verd, en el marc de l’acció de sensibilització sobre aquesta malaltia.

L’acte ha sigut organitzat per l’Associació Valenciana d’Afectats d’Artritis Reumatoide (AVAAR) i la Coordinadora Nacional d’Artritis (ConArtritis), i compta amb el suport de l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Sanitat.

Al llarg de la jornada es realitzaran nombroses activitats de conscienciació de la ciutadania sobre les necessitats que tenen les persones afectades d’artritis i la importància de rebre un tractament multidisciplinari d’acord amb les seues circumstàncies específiques. Així mateix, l’objectiu és reconéixer la labor dels professionals i organitzacions que treballen dia a dia per a millorar la qualitat de vida de les persones malaltes.

La delegada de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, ha destacat “el compromís de l’Ajuntament amb les associacions d’assistència a persones afectades per distintes malalties, i amb la labor d’informació i conscienciació que duen a terme”. A més d’una taula central informativa sobre l’artritis, que estarà ubicada en la plaça de l’Ajuntament el diumenge, durant tota la setmana que ve hi haurà també taules instal·lades en diferents punts de la ciutat.

Les activitats organitzades a València amb motiu del Dia Nacional de l’Artritis, de la campanya “Octubre, mes de l’artritis i l’espondilartritis”, han sigut declarades d’interés social per la Societat Espanyola de Reumatologia.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris