caixa popular

El Dia Mundial de la Paella aconsegueix un gran impacte a la premsa internacional i a les xarxes socials

El Dia Mundial de la Paella aconsegueix un gran impacte a la premsa internacional i a les xarxes socials
21/09/2018 -

La celebració del I Dia Mundial de la Paella, que es va desenvolupar ahir, 20 de setembre, a iniciativa de l’Ajuntament a través de la Regidoria de Turisme, ha aconseguit un notori impacte públic, tant en la premsa «d’un ampli nombre de països, com en l’univers de les xarxes socials». Així ho ha subratllat hui la regidora de Turisme, Sandra Gómez, qui ha realitzat un balanç dels assoliments del World Paella Day, i ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit aconseguit.

Des de l’organització s’han comptabilitzat fins a 1.300.000 comptes de Twitter que han ‘piulat’ amb l’etiqueta #worldpaelladay. Aquest hashtag ha sigut visualitzat per 3,7 milions de persones i, a més, des del compte oficial del World Paella Day s’ha constatat un total de 134.000 impressions. «Tot això, traduït en diners per a una campanya institucional que aconseguira aquest impacte, seria una quantitat enorme», ha assegurat Gómez.

La campanya ha sumat 200 impactes en mitjans de comunicació locals, nacionals i internacionals (premsa, televisió, ràdio…): s’han fet ressò de la iniciativa mitjans de 40 països del món. A més, s’han sumat 200 marques tant nacionals com internacionals, que han mostrat el seu suport a la celebració, la majoria de les marques i cadenes de l’àmbit de l’alimentació, així com supermercats, empreses de beguda, arrossos, carns…

I a tot açò cal sumar, ha afegit la regidora, l’aportació i presència de nombroses persones de referència (influencers) que han publicat comentaris, imatges o vídeos en suport i seguiment de la campanya. La delegada de Turisme ha citat el cas del porter de futbol Iker Casillas, el cantant líric Plácido Domingo, els cuiners Karlos Arguiñano i José Andrés; publicacions com ara Muy Interesante, El Mundo Today, Vanity Fair; entitats com la Biblioteca Nacional de España, Levante UD o Maratón València; i fins i tot Instagramers London, i Clics de Playmóvil, que van realitzar una recreació en miniatura de la degustació que va tindre lloc ahir de matí a la plaça de l’Ajuntament.

En paraules de Sandra Gómez, «ha sigut, per descomptat, la campanya de publicitat a València pràcticament més important en la història d’aquest Ajuntament, fonamentalment per l’impacte global que ha tingut i per la manera en què ha transcendit en un només dia». «Estem molt satisfets perquè la repercussió ha sigut fins i tot molt major del qual podíem preveure en un inici», ha conclòs la regidora, que ha subratllat que aquest tipus d’accions «contribueixen a visualitzar València com a una destinació també imprescindible des del punt de vista gastronòmic: la paella ha donat la volta al món i, amb ella, el nom de València, associat al nostre plat més identitari, ha donat la volta al planeta també. Es tracta d’una repercussió enorme que suposa un gran èxit i que consolida el 20 de setembre com el Dia Mundial de la Paella».

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

Valencia orgullosa