caixa popular

València s'uneix al Dia Mundial de la Conscienciació de l'Autisme

València s'uneix al Dia Mundial de la Conscienciació de l'Autisme
31/03/2017 -

La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, manifesta l’adhesió de l’Ajuntament de València a la commemoració del Dia Mundial de la Conscienciació de l’Autisme. Amb aquest motiu la façana principal de la casa consistorial s’il·luminarà de blau la nit de l’1 d’abril. Així mateix, expressa el seu suport i suport a totes les activitats que es realitzen en la nostra ciutat al voltant d’aquesta celebració.

L’Associació Projecte Autista ASPAU, com en anys anteriors, promou la campanya de sensibilització i conscienciació al voltant del Dia Mundial que per a l’any 2017 té com a lema “Trenquem junts barreres per l’autisme. Construïm una societat accessible”.

La regidora expressa el seu reconeixement a la labor que desenvolupa ASPAU en pro de la inclusió de les persones amb Trastorns de l’Espectre Autista TEA, “perquè formen part activa en la societat, inclusió que suposa l’acceptació de totes les persones, valorant les seues diferències i que implica incrementar la participació activa, social i educativa i disminuir els processos d’exclusió”. Així mateix, Girau ha declarat la importància del “foment de la seua participació en els diversos entorns, família, escola i societat en general, per a garantir-ne el dret a un projecte de vida i el desenvolupament com a persones”.

L’edil, Maite Girau, ha expressat la seua convicció que la commemoració del Dia Nacional de la Conscienciació de l’Autisme “contribuirà a l’objectiu de donar a conéixer les problemàtiques que afecten aquestes persones, i a establir canals entre el moviment associatiu d’afectats i familiars amb l’Administració, que permeten treballar coordinats per a millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones amb TEA”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 8 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018