25n
25N
25N

Els majors de Mislata encaren la recta final de les seues Jornades que culminaran el Dia del Major

La clausura de l’Aula Universitària Sènior i diferents espectacles i exposicions són els actes més destacats de la setmana

Els majors de Mislata encaren la recta final de les seues Jornades que culminaran el Dia del Major
30/05/2018 -

Des del passat 22 de maig Mislata es troba immersa en la celebració de les XXXIII Jornades Sènior en les quals tots els majors del municipi participen en una completa programació d’activitats com a teatre, balls, campionats, karaoke o exposicions.

Coincidint amb la celebració d’aquestes jornades, dilluns passat es va realitzar la clausura de l’Aula Universitària Sènior, una aposta formativa que s’imparteix a Mislata des de l’any 2013 i que pretén donar resposta a la demanda formativa i cultural de les persones majors de la ciutat. Els prop del centenar d’alumnes que assistixen en La Fàbrica a aquestes classes, impartides per professors universitaris i dividides en mòduls de diferents especialitats, van rebre el seu corresponent diploma acreditatiu després de completar un nou curs.

El lliurament de diplomes va ser a càrrec de la regidora de Persones Majors, Pepi Luján, qui va manifestar la seua satisfacció en vore “com ha anat augmentant la participació activa de gent major que aposta per l’aprenentatge continu”.

Quant a les activitats culturals, són múltiples les que s’estan realitzant durant tota la setmana i en les quals els majors estan participant massivament. El Teatre del Centre Cultural està sent escenari de les diferents exhibicions culturals programades, com el recital de poesia o de rondalles valencianes celebrats ahir. Els i les alumnes dels diferents tallers artístics que oferix l’Ajuntament de Mislata durant tot l’any, aprofiten aquestes Jornades del Major com l’oportunitat ideal per a demostrar tot el seu talent i creativitat.

I a continuació, en el mateix Centre Cultural, l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, inaugurava una exposició d’artesania que aglutinava els diferents treballs realitzats pels i les alumnes dels tallers de Majors Voluntaris. Pintures, brodats, ventalls, roba i, fins i tot, elements decoratius formaven aquesta exposició artesanal.

Les Jornades continuen hui amb una representació teatral i exhibició de sevillanes en el Centre Cultural. Demà dijous s’inaugurarà una exposició de fotografia en la Llar del Sud, a la qual li acompanyaran diverses actuacions de karaoke, cant o danses valencianes, de nou en el Centre Cultural. I culminaran el divendres 1 de juny en la Plaça Major amb motiu del Dia del Major. En aquesta commemoració, que tindrà el seu inici a les 19:30h., hi haurà actuacions sobre l’escenari i posteriorment tindrà lloc el lliurament de premis, un sopar i ball.

Més informació

mostra viva

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 17 =

CCCC