25n
25N
25N

València celebra el Dia d'Europa amb música de banda

València celebra el Dia d'Europa amb música de banda
09/05/2019 -

L’Ajuntament de València commemora aquest dijous 9 de maig el Dia d’Europa amb una iniciativa de caràcter festiu i musical en col·laboració amb la Coordinadora de Bandes de Música de València. La convocatòria està organitzada per la regidoria de Relacions Internacionals, i començarà a les 18.15 hores des de diferents punts de la ciutat.

Quatre bandes de música de la ciutat partiran des de diferents punts cap a la plaça de l’Ajuntament: des de la plaça dels Furs, els integrants del CIM Tendetes; des de la plaça Alfons el Magnànim, la formació Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí; des de la plaça de Viriato, la Societat Musical Barri de Malilla; i des de la Plaça de Bous, la Societat Instructiva de l’Obrer Agrícola i Musical, SIOAM, de Benimàmet. Totes elles confluiran a les 19.00 hores en la plaça de l’Ajuntament, on interpretaran conjuntament l’Himne d’Europa.

La delegada de Relacions Internacionals, Sandra Gómez, ha explicat que aquest tipus de propostes «reflecteixen la importància d’estrényer les relacions entre diferents països», i ha qualificat de «vital», les iniciatives que faciliten «la col·laboració i promoguen polítiques útils per a la ciutadania».

La celebració del Dia d’Europa inclou també una pancarta commemorativa al balcó principal de l’edifici Consistorial, i així mateix, l’Ajuntament col·labora en la parada Europe Direct, instal·lada per la Generalitat, en el qual s’ofereix abundant informació sobre la Unió Europea.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

museo prehistoria