caixa popular

La primera edició del 'Dia de la Dona Festival' arriba el 9 de març

La primera edició del 'Dia de la Dona Festival' arriba el 9 de març
01/03/2018 -

La iniciativa, pionera a tot Espanya, tindrà lloc divendres 9 de març de 20.00 a 02.30 hores en Tinglado número 2 del port de València i l’entrada serà gratuïta. Des de l’Ajuntament de València es vol reivindicar el paper de la dona en la indústria de la música i per açò el festival comptarà “amb les millors Dj’s i artistes valencianes”.

La iniciativa, sense ànim de lucre, comptarà amb Dj’s com Ágata Angel, Alicia DC, Charo Campillos, Marien Baker, Miss Rose, Monica X, Tanya Bayo i amb les actuacions de Josephine Sweett, Lara Taylor, Rebeca Moss i Sandra Polop.

La regidora de Turisme, Sandra Gómez, que ha estat acompanyada pel president de FOTUR, Víctor Pérez, a més d’algunes de les artistes que participen en el festival, ha afirmat que “amb motiu del Dia de la Dona des de l’Ajuntament de València volem visibilitzar les dones en tot tipus d’iniciatives, en la cultura i també en aquells sectors on sabem que ho tenim més difícil, com ara el sector de la música i especialment el dels festivals, que segueix estant molt masculinitzat”.

La regidora de Turisme ha fet referència a les xifres de l’informe de Female Pressure on es destaca que entre 2012 i 2017 dels 233 festivals que han tingut lloc en tot Europa, més del 80% van ser protagonitzats amb cartells exclusivament masculins, i solament el 13% de les convidades i les participants van ser dones. “Hem de trencar amb tot açò i des de l’Ajuntament posarem tot el nostre esforç per a acabar amb la invisibilitat de les dones en aquests espais”, ha declarat Sandra Gómez.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 11 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC
cultura als barris