25n
25N
25N

Torrent celebra el Dia del Voluntariat amb la col·laboració de 24 associacions

El pròxim 30 de novembre Torrent celebrarà una jornada per a visibilitzar la important tasca dels voluntaris i voluntàries

Torrent celebra el Dia del Voluntariat amb la col·laboració de 24 associacions
27/11/2019 -

La localitat de Torrent vol celebrar i donar visibilitat a l’important moviment associatiu i voluntariat als seus carrers. Així, dissabte que ve 30 de novembre se celebrarà una jornada plena d’activitats, actuacions i molt voluntariat en la plaça Unió Musical. Es desenvoluparà durant tot el matí, des de les 10 a les 14 hores, gràcies a les 24 associacions que participen.

Va ser l’any passat quan es va proposar celebrar el Dia del Voluntariat, una jornada en la qual totes les associacions que es dediquen a ajudar i donar suport a les persones més necessitades, s’ajunten i aconsegueixen visibilitat. Com ha expressat l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, és important que la població conega gran moviment cívic, que cada vegada aconsegueix més importància en el municipi. A més, també és necessari celebrar la diversitat d’associacions i a totes les persones que decideixen dedicar el seu temps als altres. Ros ha destacat que cada vegada sorgeixen més associacions sense ànim de lucre, l’objectiu de les quals és ajudar i fer més gran el moviment de voluntariat.

Solidaritat Torrent va començar amb aquesta iniciativa, i l’edició de l’any passat ja va ser tot un èxit que enguany esperen repetir. Les 24 associacions que participaran en la jornada ho faran de manera desinteressada, igual que les 140 persones que actuaran per a fer del Dia del Voluntariat una festa. Pilar Escribano, des d’ARTIC (Associació d’Alcohòlics de Torrent i Comarca), és una de les organitzadores, que ha presentat algunes de les actuacions que es podran veure el pròxim 30 de novembre.

Entre les activitats, es podrà gaudir d’una Muixeranga, tallers i actuacions teatrals, o el cas de l’associació Dóna’m la mà, que ha organitzat una actuació d’un grup folklòric de l’Uruguai. Cal destacar que participen associacions de tota mena, des de suport al medi ambient, a les dones o fins i tot associacions animalistes. Ara com ara, seran unes 135 persones les que estaran durant tot el matí en els llocs de les diferents associacions.

Finalment, és necessari recordar la importància del moviment associatiu i el voluntariat, ja que aconsegueix ajudar a milers de persones de manera fàcil i a baix cost, alguna cosa que seria impossible d’aconseguir sense el suport de les persones altruistes que treballen cada dia ajudant. Per cada euro que costen les accions de voluntaris, té un retorn de 4 €, segons ha expressat el regidor Andrés Campos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + dinou =

CCCC
activem alfafar