25n
25N
25N

Educació proposa als centres educatius celebrar el Dia de la Dona amb la campanya 'Dones admirables'

Las mujeres elegidas pueden ser famosas o conocidas y también pertenecer al ámbito familiar o personal

Educació proposa als centres educatius celebrar el Dia de la Dona amb la campanya 'Dones admirables'
06/03/2017 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha posat en marxa, amb motiu de la celebració, el pròxim 8 de març, del Dia de la Dona 2017, una campanya amb el lema ‘Dones admirables’. Aquesta campanya s’uneix a altres iniciatives que la conselleria ha posat en marxa per aconseguir una educació en igualtat i sense discriminacions per raó de gènere.

Aquesta campanya està dirigida als centres educatius i consisteix en una activitat amb què podran participar de la commemoració aquest dia. Tan sols han d’enviar una fotografia en format ‘jpg’ acompanyada del text següent: ‘La dona que admire és …perquè…”.

Les dones triades poden ser famoses o conegudes i també dones que pertanyen a l’àmbit familiar o personal; poden participar en aquesta iniciativa tant alumnat com docents i famílies.

Les imatges i el text cal enviar-los al correu innovacioeducativa@difusio.gva.es en què s’indicarà el nom de la persona i el centre que la presenta. Després d’una recopilació, les fotografies s’inseriran en la web d’Innovació ubicada en el següent enllaç consultar ací

És important recordar que el centre ha de comptar amb els permisos de drets d’imatge corresponents perquè aquestes fotografies puguen ser difoses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =